Vägen västerut – 1 april

Lördag den 1 april
Vi hämtade ut vår hyrbil vid 12-tiden. Åkte hem och hämtade all vår packning. Tog farväl av Marta. Kändes lite jobbigt. Var sånt fint personligt boende.
 
 
Bilade väg 22 som gick över till väg 2. Var lite vägtullar, men bilen var registrerad, så det var bara till å köra igenom. Precis som hemma. Så betalar man sen när man lämnar tillbaka bilen. Lite smart faktiskt, för det var såna köer annars.
 
Först stannade vi till vid ett Premium Outlet-ställe. Galet stort ställe med alla möjliga kända och okända märken. Vi gick runt i butikerna men vi köpte faktiskt inget. Vi tycke det var ganska dyrt: Eller så var ingen av oss köpsugna.
 
Sen körde vi nån timme och stannade till vid nåt surfingställe, norra delen av Puerto Rico. Såg lite läckert ut.
 
 
 
 
 
Dåligt med Wi-Fi
Asså, jag har sån dålig uppkoppling att jag vet inte om jag kommer kunna få upp fler bilder.
Får lägga upp sen, mest för min egen skull.
 
Vi bilade utmed norra kusten och ville leta oss fram till golfbanan som låg i närheten av en flygplats. Fanns en lyxig bana vid Isabela, men vi kände för den andra golfbana som heter Punta Borinquen Golf Club.
 
Vi hittade dit och ville boka en tid för golf på söndagen. Men här behövde man inte boka. Var bara till å komma.  Så vi körde vidare efter Google map. Som visade oss lite fel infart till hotellet. Enligt Google map så fanns det ingen väg dit. Hahahaha skulle vi släpa på alla väskor, golfbag m m utmed stranden. Nej, vi åkte tillbaka och trotsade Google map. Vilket visade sig att det var nästa avfart till höger som hotellet låg.
 
Rincon of the Seas Grand Caribbean hotel
Äntligen framme!! Tog ca 5 timmar och hann fram innan det blev solnedgång. Vi checkade in och gick direkt ner till till stranden. Helt fantastisk vy. Vilken solnedgång, Alldeles ljummet. Vi tog ett dopp och bara njöt av miljön. Dom spelade cool musik och det var massa folk vid poolbaren. Vi hamnade där oxå sen och tog en drink, Don cu cocos rom med annanasjuice. Gott!! :)