pargolftävling på marks gk

Pargolftävling söndag 13 juli

Vi deltog i Marks Surprise, Irish greensome, med shotguns-start kl 09.00. Blev en tidig morgon för oss, då vi hade ca 7 mil att bila till Marks GK, ca 3 mil efter Borås. Inga problem att vakna till denna underbara, vackra, varma morgon. Vi kom fram i tid, men bara så att vi egentligen hann slå några chippar och puttade några bollar. Sen var det dax att slå ut på hål 16. Vi spelade tillsammans med Patrik och hans farbror Bertil. Dom kompletterade varandra så bra att dom fick 41 p. Tyvärr var scorerna höga i B-klassen med 49 p, vilket gjorde att dom bara kom 4:a.
 
Däremot kämpade vi med att försöka vinna en deltävling i tävlingen. Att behålla den gula bollen, som vi alla fick en boll per lag vid start. Du fick alltså extra poäng om du hålade in med just den gula bollen. Vilket vi gjorde, med 38 poäng och VANN just denna deltävling. Fick 3 paket GULA bollar som pris. Kul!
 
Vi fick även gå fram och ta emot 7:e priset. En keps och en T-shirt.
 
 
Vi hade 38 poäng. Men som vanligt, var jag inte nöjd. Jag hade en del dåliga inspel och missade några viktiga bollar, suck. Däremot räddade Roffe upp flera bollar. Han gjorde verkligen fina inspel. Men kunde oxå missa nån gång så att jag lyckades få till poäng, tack o lov. 
 
Det var en jätte härlig runda i otrolig värme. Runt 27 grader. Helt fantastiskt väder. Efter rundan så bjöds det på grill-buffé. Smakade supergott!
 
I morgon blir det lite träning inför nästa par-golftävling som vi har på måndag. Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback