golf med sören o lena

Golf på Herrljunga GK

Vi spelade golf med Sören och Lena. Dom vi hyr lägenheten av. Vi gick ut 13.06 och Sören kom med förslag om att spela en form av Scramble. Så det blev att Lena och jag spelade ihop mot Roffe och Sören. 
 
Man skulle alltså slå ut båda två, sen slå på varandras bollar, ett slag. Därefter skulle man välja vilken boll som var bäst, så att man då slog vidare, varannan boll. Blev jättekul och lite mer samspel. Vi började spela riktigt bra men höll inte hela vägen. Herrarna vann med 41 p och vi fick 27 p. Jaja, det kändes så himla kul och trevligt att vi säkert kommer spela flera gånger.
Det var en helt underbar dag i strålande sol. Ja, galet varmt. Ca 29 grader, så man fick dricka mycket vatten.
 
Efter golfrundan, så blev vi bjudna hem till dom på middag. Man tog direkt en kall och skön dusch. Sen fick vi lite rosévin ute på deras fina glasveranda. Åh, vad det smakade gott.
 
Fick höra att dom hade 2 katter, varav den ena var väldigt skygg. Att, så fort dom har gäster, så kommer katten vara borta ett dygn. Men, lustigt nog, så kom den skygga katten och strök sig hos Roffe och sen hos mig. Så gullig! Vi blev bjudna sen på kolgriddad älg-hamburgare. Smakade utsökt gott och fantastiskt att sitta ute på deras fina altan där kvällssolen låg på hela tiden, att man var tvungen att sitta med solglasögon. Helt underbart. Och fantastiskt utsikt och rogivaden att titta ut på deras ägor.
 
Var så härligt att sitta där i den ljusa ljumna kvällen. Men vi skulle upp tidigt nästa morgon för att spela en golftävling. Roffe körde hem för han skulle starta först :)
 
Tack för denna härliga fantastiska dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback