Måndag 1 maj – Revansch på Royal

Starttid 12.50
Idag har vi en sen starttid 12.50. Så det blev en riktig lång och skön relax runt poolen. Yoga/streching, pooldopp, frukost, mera pooldopp. För idag var det varmt.
 
Revansch
Tur att vi har golfbil. Otroligt varmt. Bittan och jag försöker ändå gå en hel del under rundan. Men skönt att sätta sig i golfbilen särskilt vid de långa transportsträckorna. 
 
Vi alla spelade riktigt bra de första 9 hålen. Sen blev vi störda av händelser på banan precis innan de vackraste hålen utmed havet. T ex att dom bakomvarande kom upp med bilarna till hål 16. Precis vid Tee. När man egentligen ska vänta på en annan plats långt innan hålet. Då blev vi stressade och irriterade att man slåg ner i ravinen, eller i bunkern eller helt enkelt snett. Det var inte OK det som dom gjorde.
 
Men vi tog ett kort på vackra utsikten
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite besvikna är vi alla efter runda. Allra helst de sista 9. Men Roffe spelade som vanligt bra. Lite Rosé var njutbart.
 
Väntar på shuttlebus
 
Tror inte det blev någon birdie för killarna denna runda. Men de tar en liten sup medan vi väntar på vår shuttlebus.
 
Solnedgång
Vi beslutade direkt när vi kom hem att vi skulle åka ner till beachen för att se solnedgång. Vet inte vad vi fick kraft. För hade vi satt oss, så hade vi aldrig kommit iväg. Vi hann alltså inte duscha, utan vi bara bytte kläder och bokade ny shyttlebus. 
 
Det var lite mulet. Men vi fick lite solnedgångskänsla. Men först en drink.
 
Vi hade tänkt sätta oss på ”Well Beach Club” Ett ställe vi som har tillgång till - gratis. Att bara gå in i området kostar annars 20 € per person. Att nyttja Jacuzzi kostar 80 €/timme. Här kan man boka massage. Eller lägga sig vid Seafron Balinese bed 150€!! Vad det nu ingår i det priset. Men tyvärr stängde dom 18.00. Lågsäsong nämligen nu. 
 
U&Co
Blev en drink men tyvärr inte så att man kunde se solnedgång
 
 
 
 
Däremot gick vi ner till stranden när det var dags att se. Ca 20.19 går solen ner här
 
 
 
Wooouuu vi fick uppleva lite solnedgång. Känner mig supernöjd att jag fick iväg alla på denna upplevelse, hahahaha.
 
Tog shuttlebus hem och fixade en grillmiddag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback