Ban Phe 8-19 jan 2019

Vi kom fram till vårt boende i Ban Phe ca kl 11.00. 😎 Vilken skön känsla.
En flygresa på ca 9.15 tim från ARL till BKK med Norweigan. (Hade kostat på oss Premium class, satt på rad 1 och 2 - det var lyx). Allt gick väldigt smidigt och vi hade en bra flygresa ner. En transfer väntade in oss. Tog ca 2,5 tim bilresa ner till Ban Phe. Otroligt smidigt. Det hoppade bra i bilen så det var omöjligt att ta en power-nap.
 
 
Vårt hus var inte riktigt klart för att checka in, så vi satte oss på restaurangen som finns i området. Blev en kall härlig Singha och lite tilltugg. Smakade såååå gott, då man var lite mör. Hade inte sovit nåt ombord på planet. Klockan är 11 här, svensk tid 6 timmar innan, alltså 05.00. Märkligt
 
 
Efter att ha packat upp lite så gick vi till Services Center för att hyra EN tuk-tuk för att storhandla på en Supermarket.
 
En tuktuk för oss 4 personer. Fattar ni, hahahaha, vilka hjälmar. Så roliga vi såg ut. Fick åka å tanka först. En flaska för 40 Bath.
Men det funkade. En resa på ca 10 min upp till Ban Phe. Fyllde tuktuk med frukt, frukt och mera frukt, lite ägg, mjölk till vår latte (har självklar tagit med oss kaffe i bagaget) och ett flak Singha öl plus lite till. Fyllde hela sidovagnen med kassar.
 
Åhhhh vilken papaya, melon och mango. Så otroligt gott. Susanne hade packat ner lite ostar och kex. Och med lite rött vin till så satt vi bara och njöt ute på altan. Man är liksom övertrött, för det går inte att sova. Man har så mycket endorfin i kroppen. Men nu är vi här i allafall. Känns fantastiskt härligt. 
 
Blev sen en middag vid poolen. Eneklt, gott och smidigt
 
Vaknade vid 2-tiden. Hmmm, kan inte sova, så nu har jag börjat å blogga
Natti natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback