Måndag – Kuils River golfklubb

Claes ringde på morgonen om en golftid han lyckats få på Kuils River Golfclub 09.35. Så vi fick i all hast äta frukost på 10 minuter. Sen drog vi iväg med bilarna. Fixade betalning av golftee och vagn. Asså, vilken skillnad i pris. Var tvungen å fråga om det var för 1 person eller för 2 personer. Idag var det nämligen pensionärsrabatt. Kostade oss endast 440 R + 140 R för golfvagn. Kostade oss 340 SEK för oss båda att spela 18 hål där. 
Idag var lite inte lika varmt som igår. Här är ett korthål. Jag står på green och fotar. Medans Claes dealar med en kille vid tee, som ville sälja golfbollar. Blev 6 st fina bollar för 50 R
Klubbhuset. Nu längtar man till en kall öl. Som vanligt förlorade vi - igen!
Denna öl kostade 24 kr för en 1/2 liter.
 
Bilade hem på ca 10 minuter. Nu var man lite hungrig. Vi har ett litet pentry som man kan göra lite mat. Blev en rostad toast, med goda ostar. Mogen avocado, tomat o gurka med lite olivolja och kryddor.
Mumsigt gott på vår balkong.
 
Avslutade dagen med en middag på klubbhuset. Endast vi 4 satt där och åt. Lite tråkigt men vi blev uppassade så klart. Till helgen kommer det tydlingen nån konferensgäng. För vi kollade upp om boende här igen efter vistelsen i Kapstaden. Men det var fullbokat. Vi får kolla upp i morgon igen.
 
Fick möjlighet att sätta på en tvättmaskin hos C&M. Vi bara lämnade in en tvätt och vips så var det klart att hämta efter middagen. Tusen tack för hjälpen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback