Torsdag – Bokat Yogapass

Yoga på Alchemy house
Malin ville att jag skulle testa ett yogaställe som hon följer på Insta. (www.alchemysouthafrica.com) Så jag tog kontakt med dom och fick tillslut ihop ett privat yogapass för oss 4 personer. Vi var välkomna kl 11.00. 
 
Blev först frukost efter en god sömn. Fixade ihop våra träningskläder och ombyten för vidare färd mot vingård efter yogapasset. Tog ca 25 minuter bilresa söderut, delvis utmed havet till Hout Bay.
Kom fram punktligt 10.45. Vilket magiskt ställe kan jag säga. Paul och Maree välkomnade oss så.
Gick runt lite i huset och på terassen med pooldäck...
 
...medan Maree skickade iväg Paul innan yogapasset började. Jättegulligt par.
 
Yoga med fin utsikt
Efter 2 timmars yoga, så blev vi bjudna på en kopp the med honung. Satt å pratade lite om oss alla. Trevlig stund. Ja, det var en otrolig upplevelse. Maree var mck duktig yogainstruktör. TACK MAREE.
 
Franschhoek – vingårdar 
Bilade ca 1,5 timmar upp till denna vingård. Vi kom fram 15.30. Var jättehungriga. Vi visste att dom stänger restaurangen på vingårdarna kl 16.00. Så vi tog 1:a bästa vingård i alla hast.
Vilken tur. Vi hann med både mat och vinprovning.
 
Vinspårvagn
Franschhoek vinspårvagn, hop-on-hop-off-turen, är ett av de bästa sätten att utforska Franschhoeks vingårdar och dess vackra dal. Pittoreska vingårdar, underbar natur, varm gästfrihet, restauranger i högklass, fina viner och 300 års historia. Men vi hann inte göra denna tur.
 
 
Bilade upp lite i bergen. Otrolig utsikt mot Franschhoek.
 
Middag på kvartersgård – Pianobar
 
Åt som vanligt supergott med musik i bakgrunden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback